Bespaar veel geld en spaar het milieu...

Dat is heel éénvoudig: isoleren!

Besparen met Ecoster? Hieronder de vormen van woningisolatie

Warme voeten door vloerisolatie

Het rendement op vloerisolatie is groot. Bovendien voelt het lekker warm aan en zijn problemen met vocht opgelost.

Door de onderkant van de vloer met PUR te bespuiten, laat de vloer geen vocht meer door en wordt de vloer geïsoleerd van de koude kruipruimte. Ook andere technieken zijn mogelijk.

De kruipruimte moet echter wél voldoende hoogte (minimaal 50 cm) bieden, want de ruimte moet ook na isolatie bereikbaar blijven.

Vloerisolatie is vooral interessant voor woningen gebouwd voor 1982.

Stop warmteverlies en tocht

Verhoog uw wooncomfort, kies nu voor HR++ dubbel glas. Warmteverlies en tocht zijn dan voorbij.

Bij HR++ dubbel glas zit tussen twee platen glas een speciaal gas. Dit gas heeft een hoge warmteweerstand en laat dus moeilijk warmte door. Daarnaast heeft HR++ dubbel glas een doorzichtig laagje metaal. Dat laagje metaal isoleert extra, wel 5 keer beter dan enkel glas en 2,5 keer beter dan gewoon dubbel glas.

Het plaatsen van dubbel glas is vaak binnen één dag klaar en verhoogt gelijk uw wooncomfort. Daarbij is dubbel glas inbraak- en geluidwerend.

Spouwisolatie: da’s flink besparen

U wilt geen hoge energiekosten, maar wél een warm huis. Laat daarom uw spouwmuur isoleren. Vocht in huis is dan voorbij. Dat is heerlijk comfortabel wonen.

Een spouwmuur bestaat uit twee muren met daartussen een holle ruimte. Deze holle ruimte in de gevel heet de spouw. Bij spouwmuurisolatie vullen we deze spouw met isolerend materiaal.

Is uw woning gebouwd tussen 1930 en 1975? Dan is spouwmuurisolatie een interessante optie. Woningen gebouwd vóór 1930 hebben vaak geen spouwmuur. Woningen gebouwd ná 1975 hebben vaak al spouwmuurisolatie.

Van koude tot bewoonbare zolder

Dakisolatie een prima keuze als u uw zolder bewoonbaar wilt maken. Want behalve isolatie wordt de zolder ook nog eens mooi afgewerkt.

Vaak wordt met glaswolplaten gewerkt. Deze platen isoleren en werken in één keer af. In de platen zit glaswol, dat isoleert en de buitenkant is van aluminium bekleding. De platen zijn vochtafstotend.

De glaswol platen zijn rotvrij, vormvast en vormen geen voedingsbodem voor ongedierte.

Dakisolatie gebeurt vaak in combinatie met andere isolatiebesparende maatregelen, zoals nieuwe dakramen.

U bent hier: